Vänliga wåfflor

image243

När vi passerade ICA i Osby vid 12-tiden i går såg vi att det serverades nygräddade våfflor utanför butiken. Var det något speciellt jippo - eller...?

Efter att ha smörjt kråset på närbelägen "korvalua", korsade vi gatan för en närmare titt på vad som försiggick utanför livsmedelsbutiken. Och tänk! Våfflorna serverades gratis helt i det osjälviska syftet att göra människor glada!

På Ekbackeskolan i Osby har en del av eleverna i årskurs 2, kursen Livskompetens,  fått i uppdrag att tänka ut något att glädja sina medmänniskor med. Initiellt ville man hjälpa hemlösa i Malmö, men man valde till slut att hålla sig på hemmaplan och få Osbyborna att må gott.

Våfflorna verkade gå åt som smör i det så kallade solskenet och nästa lördag är det tänkt att Lönsboda får sig en påhälsning av samma elever. Snällhet rules!

image244

Kommentarer
Postat av: Eva

Är det du till vänster?

Postat av: Heléna

hihi, va kul, har kollat in din blogg lite då och då och så visar det sig att du kanske är från Osby ? Jag kommer ju oxå från Osby men flyttade därifrån -93 redan när jag börja plugga. världen är liten..

2007-05-06 @ 19:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback