Isglass på budgetvis

Till slut går jag upp, efter att ha vänt och vridit på mig i drygt en timme. Det tjänar inte så mycket till att ligga kvar i sängen.
Den stora femkilos vattenmelonen, inhandlad igår till ypperligt extrapris, tronar på arbetsbänken i köket. Jag erinrar mig ett tips i senaste numret av Buffé (nr 6, 2007) och skrider till verket: skär omsorgsfullt skivor av frukten och delar sedan varje skiva i fyra.
In med skivorna i plastpåsar - och därefter in i frysen. Kan man göra isglass på snabbare och bättre sätt?
Kommentarer
Postat av: Katta
Vilken fatastiskt fin blogg du har!
Keep On Writing/ katta Göteborg
Postat av: Lilla B
Så enkelt!
Jag skall absolut pröva - lätt att sätta i händerna (tänderna) på barnbarnen när de är på besök.
Postat av: Tjabo The Man!
Hur ser man egentligen på en melon om den är smakrik? Jag lyckas bara få tag i dom som smakar vattenblask!
Postat av: Kinna
Har du någon melon kvar kan du oxå köra resterna i matberedare och göra en melonsoppa. Toppa med annan frukt t ex honungsmelon i kuber eller färska bär.
Postat av: Monica
Bra tips! Sen kan man mixa fryst frukt med yoghurt och göra lassi:)
Trackback