Närbutik får nytt liv av Mary

Sista lediga dagen innan det är dags för tre arbetsdagar till innan den korta julledigheten. Slumpmässigt faller mitt val på TV8, där jag ramlar in i veckans avsnitt av Mary Queen of Shops, där konsulten och journalisten Mary Portas hjälper olika butiker på fallrepet att hitta sin stil – att sticka ut - med kvalitet, drivkraft och entusiasm. Lite som elake kocken (har precis glömt vad den svenska motsvarigheten heter), fast mer mänskligt!I dagens avsnitt hjälper Mary den lokala närbutiken Clealls of Corfe att komma på fötter igen. Domen är hård: ägarna Juliet och Chris måste lyssna till vad lokalbefolkningen efterfrågar, och de behöver komma in i den lokala bygemenskapen.

Slutresultatet blir en fräsch livsmedelsbutik som erbjuder massor av spännande närproducerad mat. Bland annat blir den lokale bybon Richards kaka berömd. Och nu ingår den i butikens sortiment!


Titta på avsnittet här:

Titta även på ett klipp här där Richard avslöjar sin bakförmåga.

Hade det inte varit härligt att även få avnjuta mer lokala specialiteter där man bor? Kanske du själv har en dold talang som retar smaklökarna?

 


Kommentarer
Postat av: Micke

En intressant blogg, den får du ta upp igen. :-)

sv:

Ja, det var en kul kväll och det var kul att lära känna er. :-)

Postat av: SoF

Tack Torun för titt-in och dina vänliga ord om mina bilder. Det värmer! :)Varma hälsningar!

2012-05-13 @ 23:11:42
URL: http://blindstyre.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback