Uppdrag snällhet!

image241
Gåvorosor från mor till dotter som gjort bra ifrån sig i en frisörtävling

Här får du ett uppdrag av mig: läs de artiklar jag länkar till och tänk sedan ut hur just du kan göra någon medmänniska glad idag! Jag är mer än någonsin övertygad om att vår medmänsklighet gör att vi själva mår mycket bättre! För att inte tala om dem som blir drabbade av den!

Artiklarna sammanfattar vilka positiva egenskaper ditt nya val kommer att tillföra dig. Ha en trevlig lördag!


Tidningen Arbetsliv
Citat: ...samarbete och generositet aktiverar ett njutningscentrum i hjärnan. Det innebär således en rent kroppsligt sinnlig upplevelse att hjälpa andra.
Läs mer>>

SvT om Stefan Einhorn
Citat: Dokusåporna har lärt oss att det största egot alltid vinner och hur många tidningsartiklar har vi inte läst där vi uppmanas att satsa på oss själva. Om en människa i dag beskrivs som god så kan man nästan vara säker på att den människan är död. Handlar det om en levande människa kan man vara nästan lika säker på att beskrivningen är ironiskt menad. Läs mer>>


image242
Alltid snäll - vår sjuårskatt Kiara


Kommentarer
Postat av: kamila

hej hej jag var en av dom du tog kort på utanför ica i lördags jag vill jätte gärna se bilden och vad du har skrivit men jag hittar inte den tyvärr

M.V.H kamila

2007-03-25 @ 18:27:44
Postat av: Matnjutning

Kamila: Jag har haft lite ont om tid och inte hunnit uppdatera min blogg: men i morgon kväll hinner jag nog! Så då får du se dig själv!

Postat av: Eva

hej! Hörde dig på min mobilsvar i morse. Tack för att du ringde! Men jag sov!!! Sen åkte vi ut till stugan så jag hann inte med några samtal. Men tack för omtanken!

2007-03-25 @ 22:01:56
URL: http://www.bakomberget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback